Op zoek naar framemaat fiets?

framemaat fiets
framemaat fiets
De electrische fiets kan je hier zeker een handje bij helpen om nu en dan eens een tandje bij te steken. Bij Wim Vervaele kan je terecht voor zowel je bestaande fiets te laten ombouwen je huidige elektrische fiets te laten herstellen of voor een nieuwe elektrische fiets. Aan u de keuze. Over kleuren en smaken wordt nooit gediscussieerd en zo is het ook met jouw voorkeur als het om een elektrische fiets gaat. Wim Vervaele begeleidt je vrijblijvend in die zoektocht. Wim Vervaele Nieuwstraat 30 8810 Lichtervelde wim@vervaele.be. Het gemakkelijkste is ons contacteren via het contactformulier. Maar je kan ons ook steeds bellen.
De specialist in elektrische vouwfietsen, absolute testwinnaar ANWB test 2017.
Onze passie en ervaring bouwen wij in onze fietsen. Een Shinga elektrische vouwfiets rijdt echt als een grote elektrische fiets. Compact, licht gewicht en duurzaam, zijn onze belangrijkste pijlers voor het ontwerp en productie. Anders dan de naam doet vermoeden, is Shinga een Nederlands merk.
ANWB Framemaat van je fiets bepalen.
Mijn producten en diensten. Framemaat van je fiets bepalen. Je wilt een nieuwe fiets kopen maar je hebt geen idee welke framemaat je nodig hebt. Gelukkig kun je dat vrij makkelijk zelf berekenen. Wat zegt de framemaat? De framemaat zegt iets over de framehoogte van je fiets. De framehoogte is de afstand van de trapas tot aan het punt van het frame waar de zadelpen er uitkomt uitgedrukt in centimeters. Zelf je framemaat berekenen. Rolmaat en rekenmachine bij de hand? Dan kun je aan de hand van de volgende rekensom zelf je framemaat bepalen. Meet de binnenbeenlengte zonder je schoenen aan. Klikt u hier
fiets ophangen
Framemaat / Framehoogte bepalen Ronald Schot.
Deze lengte in centimeters maal 066 is voor u de juiste framehoogte. Zit u exact tussen twee framehoogtes in dan kiest u bij een stadsfiets voor de hoge framemaat. Gaat u uw fiets meer sportief gebruiken dan kiest u de lagere framemaat. Framehoogte Stad Recreatief en E-bike. Lengte in meters Framemaat in cm. 1.55 1.60 48 / 49. 1.61 1.65 50 / 51. 1.66 1.70 53 / 54. 1.71 1.75 56 / 57. 1.76 1.80 58 / 59. 1.81 1.85 60 / 61. 1.86 1.90 65 / 66. 1.91 en groter 65 / 66. Framehoogte Sport ATB MTB Cross. Lengte in meters Framemaat in inch. 1.65 1.72 15 / 16. 1.72 1.80 17 / 18. 1.80 1.85 18 / 19. 1.85 1.93 20 / 21. Meer blogs
55 inch is hoeveel cm
Framemaat fiets berekenen Fietsenwinkel.nl.
Eerste 2 jaar gratis service. 100% fietsklaar geleverd aan huis. Fietsenwinkel.nl helpt je graag met het vinden van de juiste fiets. Het is belangrijk dat je de juiste framemaat kiest want met de goede framemaat zit je in een ideale houding op je fiets. Maar soms is het lastig om de juiste framemaat te vinden. Meer lezen
fiets inch
Fietsframes NederlandersFietsen.
De framematen van damesfietsen lopen meestal van 51 tot 61 en voor herenfietsen van 54 tot 66. Bij sportfietsen kom je soms maten tegen van S tot XL. Je kunt zelf de juiste framemaat van je fiets bepalen door rechtop te gaan met staan met blote voeten of sokken en je voeten ongeveer 15 cm uit elkaar te zetten. Laat dan iemand anders je binnenbeen maat meten van je lies tot aan de grond. Voor een toerfiets moet je vervolgens de binnenbeen lengte meten en vermenigvuldigen met 066/067 uitkomst afgerond naar een heel getal en voor een sportfiets moet je de gemeten binnenbeen maat vermenigvuldigen met 065/066 afgerond naar een heel getal. De afgeronde uitkomsten geven de framemaat aan. Bekijk hier de website
jongensfiets 16 inch
Framemaat bepalen.
De framemaat wordt gemeten in centimeters of inches afhanklijk van het type fiets. Tip Meet de framemaat van uw oude fiets op! Dit is de afstand van het einde van de zitbuis tot aan het hart van de trapas. Om de juiste framemaat te bepalen dient u uw binnenbeenlengte op de volgende manier op te meten.
55 inch cm
Fietsen Expert Framemaat fiets berekenen.
Hoe wordt de maat bepaald? Kijk voor kinderfietsen bij de wielmaattabel onder de calculator. Ga zonder schoenen rechtop met uw benen 15 tot 20 cm uit elkaar staan. Meet de lengte van uw binnenbeen vanaf kruishoogte tot aan de grond bijvoorbeeld met een rolmaat. Selecteer de overenkomstige lengte in de onderstaande keuzelijst. Selecteer het model fiets dat u wilt. Geef aan of u van plan bent een fiets aan te schaffen met een verende zadelpen.
goedkope groepsaccommodatie
Framemaat en framehoogte advies. cart. profile.
Icoon van monteur die aan zadel sleutelt klant ernaast. 4.Jij rijdt weg met een wheelie. Icoon van klant die wheelie maakt op fiets. MONTEUR LOOPT DE FIETS NA Je krijgt via mail exact te horen wanneer de fiets bij de dealer staat. Icoon van telefoon met mail 2.Monteur loopt je hele fiets na. Draait elke bout aan. Icoon van monteur met g reedschap fiets naloopt 3.Je komt langs hij zet het zadel en stuur de ideale hoogte. Icoon van monteur die aan zadel sleutelt klant ernaast. 4.Jij rijdt weg met een wheelie. Icoon van klant die wheelie maakt op fiets.
Framemaat fiets opmeten.
De Fietsmakers sinds 1973. Halfords maakt jouw nieuwe fiets rijklaar. Met een juiste framemaat fiets je niet alleen comfortabeler maar ook efficiƫnter! De kracht die je op de pedalen uitoefent zal efficiƫnter omgezet worden in energie. Daarnaast zul je minder snel vermoeid zijn en minder snel last hebben van zadelpijn of nare huidirritaties. De framemaat wordt gemeten vanaf het hart van de trapas tot de bovenkant van de zadelbuis zie afbeelding hieronder. Bij een frame die te groot is zul je sneller zadelpijn en huidirritaties krijgen en bij een te klein frame zul je sneller vermoeid zijn en minder effectief fietsen.
Framemaat.
Selecteer het model fiets dat u wilt. Geef aan of u van plan bent een fiets aan te schaffen met een verende zadelpen. Klik op de button Berekenen. Maak daarna uw fietskeuzen door een fiets te kiezen met een framemaat die het dichtste bij het resultaat ligt. Deze calculator en de daaronder staande tabellen dienen om u te ondersteunen bij uw keuzen hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bent u op zoek naar een kinderfiets of op basis van uw lichaamslengte de framehoogte opzoeken bekijk dan onze maattabel.
Framemaat opmeten van uw fiets.
Bereken eerst welke framemaat bij jouw lengte hoort. De framemaat hangt voornamelijk af van jouw binnenbeenlengte. Je kan deze op een eenvoudige manier meten. Sta met blote voeten lichtjes gespreid voor een muur en meet de lengte van je been helemaal tot aan je schaambeen doe dit zo precies mogelijk. Heb je de binnenbeenlengte gebruik dan de volgende formule. Binnenbeenlengte x 0666 is nu je framemaat. Het is best mogelijk dat je tussen twee maten invalt fietsen worden geleverd met de even-fietsmaten. Ga in geval van twijfel steeds voor de kleinere maat.
Bepaal hier uw fietsmaat voor alle fietsen.
Gebruikt u de fiets voornamelijk als tourfiets neem dan het grotere frame. Bij fietsen met een geveerde zadelpen trekt u 4 cm van de ideale framemaat af. Natuurlijk kunt u ook de framemaat van uw vorige fiets opmeten. Dit is de afstand van het einde van de zitbuis tot aan het hart van de trapas. Zoals hierboven vermeld geldt voor fietsen met een geveerde zadelpen een correctie van 4 cm. Ga terug naar home. Voor kinderen is alleen de wielmaat belangrijk en dus niet de framemaat. De veiligheid op de fiets wordt grotendeels door de wielmaat bepaald. Kunnen ze bij een noodstop makkelijk met hun voeten aan de grond? De juiste wielmaat wordt onder andere bepaald door de lengte van het kind.

Bepaal uw framemaat gemakkelijk. Kies hieronder de categorie fiets waarvoor u uw framemaat wilt berekenen. Klantenservice 0416-342012 Openingstijden 0900 1700. Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. Vul een productnaam merk of eigenschap in. 1 Plaats uw bestelling. 2 Betaal uw bestelling.

Contacteer ons