Meer resultaten voor speciale fietsen

speciale fietsen
speciale fietsen
SPECIALE FIETSEN.
Catalogusprijs electrische versie: 3249., Bekijk deze fiets op de Sparta website. Bekijk deze fiets op de Sparta website. Meer fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.
race fiets
Speciale fietsen.
Zoveel mensen, zoveel fietsen. Ieder een fiets op maat. Extra lage instap. Wordt u een dagje ouder en is het opstappen een steeds groter probleem? Last van de knieën? Er bestaan speciale fietsen met extra lage instap! Opstappen wordt veel gemakkelijker! En nog veel meer. Bent u op zoek naar een andere speciale fiets of accessoire?
ontwikkeling elektrische auto
Speciale fietsen Gelissen 2 Wielers.
Home / Catalogus / Fietsen / Speciale fietsen. Ook bij Gelissen 2 Wielers kunt u terecht voor speciale fietsen. In ons assortiment hebben wij Freestyle fietsen, aankoppelfietsen, tandems, ATB met trapondersteuning., hometrainers, hondenkarren, vouwfietsen. Heeft u andere wensen? stel ze gerust.
speciale taarten
Speciale fietsen Fietspiraat.
De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes, bakfietsframes en een speciale fietstaxi voor 8 kinderen de GoCab. Al bijna 100 jaar maakt Van Raam fietsen, de laatste 30 jaar vrijwel alleen nog maar aangepaste fietsen.
elektrische auto 2018
Ombouw van speciale fietsen. TWS TweeWielerService.
Home / Ombouw van speciale fietsen. Ombouw van speciale fietsen. Ombouw van uw eigen bakfiets of andere speciale fietsen. Voor ombouw van speciale fietsen zoals 3-wielers bakfietsen etc. Uw fiets wordt tevens gratis gecontroleerd op mogelijke gebreken bij aanschaf van een ombouwset naar keuze i.c.m.
hoeveel is 55 inch
Speciale fietsen; voor iedereen een oplossing Sparta.nl.
Speciale fietsen: nét wat meer dan een gewone fiets. Een gewone fiets voldoet niet altijd helemaal aan alle wensen: soms is er behoefte aan nét wat meer. Speciaal voor degenen die een wat specifiekere wens hebben, hebben wij speciale fietsen in het assortiment.
inch maten tv
Speciale fietsen Egbert Egberts.
Soms is daar een speciale fiets voor nodig, want niet ieder lichaam is gelijk. We zijn dan ook dealer van Van Raam fietsen, een fabrikant die zich uitsluitend toelegt op de productie van speciale fietsen en daar inmiddels een flinke naam in heeft opgebouwd.
Aangepaste fietsen Eengoedhulpmiddel.nl.
Een fiets met een lage instap of trapondersteuning is dan de oplossing. Als uw partner of kind nog graag wil fietsen, maar niet zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen dan biedt een tandem de gelegenheid om toch gezamenlijk te kunnen fietsen.
Elektrisch Vervoer Centrum Heemskerk vanRaam aangepaste fietsen.
Speciale fietsen Fietsen. Van Raam aangepaste fietsen. Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen tandems, duofietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De Van Raam fietsen zijn allemaal ook als elektrische fiets leverbaar.
Bijzondere Fietsen Stipbike.
Stipbike heeft verschillende bijzondere fietsen op voorraad staan, dus je bent altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en een vrijblijvende proefrit te maken. Behalve dat het hele bijzondere fietsen zijn om te zien, fietsen ze ook nog eens heel comfortabel.
Speciale fietsen Fietsen.
Service in de buurt. Meer dan 10.000 fietsen verkocht. ETRTO maat binnenband. Sparta Entree RT elektrische damesfiets 7 versnellingen 2017. Kreidler Raise RT Plus mat donkerblauw herenfiets 27 versnellingen 2017. Kreidler Raise RT Plus mat donkerblauw damesfiets 7 versnellingen met terugtraprem 2017.
van Raam.
Met name de Fun2Go duofiets is populair omdat dentwee fietsers naast elkaar zitten en goedcontact met elkaar hebben. Alle speciale fietsen van Van Raam zijn uit te rusten als elektrische fiets met trapondersteuning zodat ook als de bijrijder niet mee trapt het fietsen voor de begeleider ook makkelijk blijft gaan.

Contacteer ons